Happy Senso

DOEL HAPPY SENSO

Happy Senso wil er aan bijdragen dat prikkelverwerking de aandacht krijgt die het verdient. En dat op een “Happy” manier natuurlijk. De unieke multisensorische gel draagt op een hele mooie manier bij aan sensorische informatieverwerking.

HOREN, VOELEN, RUIKEN & ZIEN

Happy Senso heeft multisensorische eigenschappen en prikkelt de zintuigen op verschillende manieren. De intensiteit en beleving kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen. Het is te voelen, te horen, te ruiken en te zien. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Het is leuk om te gebruiken en het zorgt voor ogen vol schittering en enthousiasme en mooie contactmomenten. Happy Senso is van zeer hoge kwaliteit en is dermatologisch getest.

DE ORIGINAL VARIANTEN

Deze varianten bezitten de unieke multisensorische eigenschappen die Happy Senso kent, zorgen voor heel veel plezier (en soms ook uitdaging) en bieden eindeloze toepassingsmogelijkheden. De Original serie die zowel individueel als zijnde complete set in de webshop te vinde is bestaat uit de volgende varianten:

– Mint Fresh 
– Tropical 
– Neutral 
– Sweetness

Praktische tips: altijd extra goed schudden voor gebruik en het prettigste op kamertemperatuur te gebruiken.

DE ARTIST VARIANTEN

Deze varianten bezitten de unieke multisensorische eigenschappen van de Original varianten, maar met een extra eigenschap: ze hebben namelijk ieder hun eigen kleur. Dit zorgt voor een extra dimensie en nieuwe toepassingsmogelijkheden. De kleuren zijn mixbaar met elkaar en creëren samen weer nieuwe kleuren. De artist serie die zowel individueel als zijnde complete set in de webshop te vinden is bestaat uit de volgende varianten:  

– Mint Fresh  (groen) 
– Tropical       (geel)
– Neutral         (blauw)
– Sweetness   (Rood/Roze)

Praktische tips: altijd extra goed schudden voor gebruik en het prettigste op kamertemperatuur te gebruiken. De kleuren komen het beste tot hun recht op een witte ondergrond. De kleuren zijn op 30 graden prima uit de kleding te wassen en de kleurstoffen zijn uiteraard niet giftig. 


INTERESSE?

Als deze varianten zijn verkrijgbaar in onze praktijk.
Spreek een collega aan voor of na de afspraak of mail naar info@praktijkopstap.be
of stuur ons een whatsappbericht (0479 52 63 39).