Vakantie-aanbod

Het team van praktijk Op stap! organiseert in de kleine vakanties enkele dagkampen.

BEWEEGPRET voor kleuters –> 10u-16u

  • dinsdag 2 januari 2024 –> Winterpret
  • maandag 12 februari 2024 –> Carnavalpret
  • woensdag 3 april 2024 –> Paaspret 

Stel je voor: een dag vol lachen, spelen en actief bezig zijn, speciaal ontworpen voor kleuters. Onze ervaren kinderkinesitherapeuten nemen de leiding in een avontuurlijke ontdekkingstocht waar beweegplezier centraal staat.

De kleintjes zullen de kans krijgen om te klimmen, klauteren, rollen, kruipen, gooien, vangen en springen. Onze experts zullen zorgvuldig begeleiden en aanmoedigen, zodat elk kind op zijn eigen tempo kan deelnemen en zich kan ontwikkelen.

Maar dat is nog niet alles! Als het weer gunstig is, trekken we eropuit naar het bos voor een extra dosis avontuur. In de natuur kunnen ze ontdekken, verkennen en nog meer bewegen terwijl ze zich omringen met de schoonheid van de natuur.

Deze dag is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Onze kinderkinesitherapeuten hebben als doel om de kleuter te helpen hun motorische vaardigheden te verbeteren, hun zelfvertrouwen te vergroten en een liefde voor bewegen te vergroten.

Het wordt een onvergetelijke dag vol beweegplezier waar je kleuter met een grote glimlach naar huis zal gaan, vol verhalen over avonturen en nieuwe vriendjes. Schrijf je kind vandaag nog in voor deze geweldige ervaring!

1e-2e-3e kleuterklas.

Maximum 8 deelnemers.

——————————————————————————————————————–

DE MUZIEKFABRIEK  –>  10u-16u

  • donderdag 4 januari 2024 
  • dinsdag 13 februari 2024
  • vrijdag 5 april 2024

Stap binnen in onze betoverende muziekfabriek en bereid je voor op een dag vol wonderen. Deze unieke dag belooft een opwindende reis te worden, waar kinderen de tijd van hun leven zullen beleven.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je ondergedompeld in een wereld vol creatieve mogelijkheden. De dag is doordrenkt met een gevarieerd programma dat voortdurend afwisselt tussen creatieve expressie, beweegspelletjes en muzikale avonturen.

Je kind zal zich bezighouden met boeiende creatieve activiteiten waarbij ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en hun artistieke talenten kunnen verkennen. Ze zullen in een kleurrijke wereld duiken waar geen grenzen zijn aan wat ze kunnen creëren.

Daarna is het tijd voor actie! Onze beweegspelletjes combineren we met muzikale activiteiten die hun zintuigen zullen prikkelen. Onze kinderkinesitherapeuten zullen hen begeleiden in het ontdekken van ritmes, geluiden en melodieën.

Aan het einde van deze betoverende dag zal je kind niet alleen met een grote glimlach naar huis gaan, maar ook met een schat aan herinneringen en nieuwe vriendjes. Dit is een dag waar ze hun creativiteit kunnen laten bloeien, hun lichaam kunnen laten bewegen en hun muzikale zelf kunnen ontdekken.

Mis deze geweldige ervaring niet. Schrijf je kind vandaag nog in voor een dag vol muzikale avonturen en beweegplezier in onze muziekfabriek!

3e kleuterklas – 1e-2e-3e-4e leerjaar.

Maximum 12 deelnemers.

——————————————————————————————————————–

MINDSET MAGIE: een doe-dag voor tieners om positief te groeien–>  11u-17u

  • woensdag 3 januari 2024 
  • vrijdag 16 februari 2024
  • donderdag 4 april 2024

In het turbulente dagelijkse leven van tieners, komen ze vaak in situaties terecht waarbij ze worstelen met het uiten van emoties en het begrijpen van hun gevoelens. Negatieve gedachten en zorgen kunnen in hun hoofd rondspoken. Wij begrijpen dat als ouder de ontwikkeling van een sterke, positieve mindset van cruciaal belang is voor het welzijn van je kind.

Ons dagkamp is ontworpen om kinderen te leren hoe gedachten, gevoelens en gedragingen met elkaar samenwerken. We willen hen voorzien van de juiste tools om de beste versie van zichzelf te worden. Een positieve mindset is de sleutel tot zelfvertrouwen, veerkracht en het vermogen om nieuwe uitdagingen met zelfvertrouwen aan te gaan.

We nemen de tieners mee op een inspirerende reis tijdens onze “Doe-Dag,” waar ze aan het einde van de dag een schat aan bruikbare hulpmiddelen en inzichten zullen hebben om hun positieve mindset verder te ontwikkelen. Ons doel is om hen te helpen bloeien, groeien en stralen.

Schrijf je tiener nu in voor een dag vol empowerment en positiviteit! Samen bouwen we aan een toekomst waarin ze met zelfvertrouwen nieuwe avonturen aangaan.

💪 Geef je tiener de kans om te schitteren en de wereld met een glimlach te omarmen! 💪

5e-6e leerjaar  – 1e-2e middelbaar.

Maximum 6 deelnemers.

——————————————————————————————————————–

€65 / dagkamp

voor- en na opvang mogelijk vanaf 8u30 tot 17u (voor = €5 en na = €5)

Inschrijven kan tot 1 week voor het dagkamp.